Zpět

GREEN MEADOWS - Ivanka pri Nitre

GREEN MEADOWS - Ivanka pri Nitre

O hřišti

V roce 2023 Golfové hřiště GREEN MEADOWS oslavilo své 13. výročí existence. Nabízí 9 jamkové golfové hřiště, které je přístupné hráčům všech úrovní, ať už se jedná o začátečníky, nebo pokročilé golfisty.

V roce 2023 Golfové hřiště GREEN MEADOWS oslavilo své 13. výročí existence. Nabízí 9 jamkové golfové hřiště, které je přístupné hráčům všech úrovní, ať už se jedná o začátečníky, nebo pokročilé golfisty. Pro trénink a zdokonalení dovedností slouží tréningové plochy, puttovací green se dvěma typy tráv nejčastěji používanými na golfových hřištích a chipping areu s třemi chipovacími greeny pro cvičení krátké hry opět s různými typy tráv. Areál disponuje driving rangem o délce 250 metrů.

K dispozici jsou také služby jako výuka golfu, organizace golfových a firemních akcí, servis golfových holí a možnost uspořádání turnajů s cateringem od baget po pětihvězdičkové menu. Členové golfového klubu Meander mají přístup na hřiště po celý rok za členský příspěvek.

Galerie

Rychlá rezervace

Služby

9 jamek Driving range Parkování

Kontakty

GREEN MEADOWS - Ivanka pri Nitre

Ábelova ul., 951 12, Ivanka pri Nitre

Hráčská hodnocení tohoto hřiště

Celkové průměrné hodnocení
0.0
Celková kondice hřiště
0.0
Ztvárnění hřiště (layout)
0.0
Servis, služby, personál
0.0
Restaurace, hotel a další
0.0
Poměr cena/výkon
0.0
Přidejte vlastní recenzi hřiště
GREEN MEADOWS - Ivanka pri Nitre
Napsat recenzi

Filtr

Řazení

Hodnocená kategorie

Stáří recenze

Dle zadaných hodnot nebyly nalezeny žádné recenze.
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací