Loading...

Publikace, která nemohla nevzniknout

  • Vše
  •  / 26.05.2022

Po přečtení knihy Historie golfu v českých zemích a na Slovensku od Prokopa Sedláka se nabízela otázka, kdo a zda vůbec se odváží pokračovat v započaté práci a smysluplně na ni navázat. Není překvapením, že odvážlivcem se stal Andrej Halada. Jeho velkorysá publikace Český golf má podtitul Historie od roku 1990 do současnosti, který jasně definuje její obsah. Přibližuje divoká a bohatýrská devadesátá léta, stabilizaci prostředí po roce 2000, následnou výstavbu obřích areálů i problémy po ekonomické recesi. „Pokud historie není zapsána, jako by nebyla,“ upozornil poprávu při křtu knihy nestor Prokop Sedlák. „Nechtěl jsem psát kontroverzně, ale domnívám se, že mezi řádky se pozná, o kom je zrovna řeč,“ komentuje autor. Občas ale anonymitu zavrhl a například odvážně plným jménem připomíná nejznámějšího hráče-podvodníka v Čechách. Nevyhýbá se ani složitému financování hřišť, ekologii, sociologii golfu a médiím.

Kniha z nakladatelství Euromedia Group představuje všechna hřiště, významné osobnosti, hráče, novináře, trenéry, architekty i celebrity hrající golf. Pubikace o rozsahu 408 stran s více než 800 fotografiemi, statistickými přehledy a tabulkami váží přes dva kilogramy! K sepsání knihy přispěla i společnost TeeTime.

Dílo má podle svého autora ambici propagovat golf i mezi širokou veřejností.



Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací