Loading...

Zakončete sezónu svým nejlepším letošním skóre.

  • Vše
  •  / 11.10.2021

Přijďte si tedy ještě letos zahrát, ať na běžnou hru nebo na turnaj. Dokonce možná nebudete platit ani fee. Každý, kdo si totiž zakoupí jakékoliv členství na rok 2022, tak po zbytek sezóny bude na Líšnici hrát zdarma. To platí i koupi hrací karty na rok 2022.

Pokud jste navíc příznivci soutěžní hry, nenechte si ujít podzimní turnaje. Závěr sezóny tradičně patří více společenským než čistě sportovním turnajům. Těšit se tak můžete na dva oblíbené turnaje dvojic hrané méně tradičními formáty: 16. října - Líšnický Foursome (pro připomenutí formátu – hráči z dvojice se střídají v odpalech z odpaliště a po zahrání první rány se po zbytek jamky střídají) a 13. listopadu - Martinská husa - Texas scramble (tedy oba spoluhráči odpálí míček, poté vyberou lépe umístěný míček, a odtud opět odehrají oba svůj míček a postup se opakuje až do jamky). Na závěr sezóny si tak můžete zahrát svoje letošní nejlepší skóre!

Kromě toho do 21.10. pokračují hendikepové čtvrtky a až do 27.10. pokračují středeční seniorské devítky. Pokud si rádi připomínáte staré golfové časy a máte doma pumpky, bekovku či jiné oblečení navozující atmosféru 30. let, tak se můžete 30.10. zúčastnit i Memoriálu Jáji Vozkové. Těšíme se na Vás. www.gkl.cz



Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací