TeeTime SE a společnost Tatry mountain resorts CR spojily své síly, aby zájemcům nabídly veškeré služby v jediné aplikaci.

  • Vše
  •  / 05.08.2021

Díky aplikaci TeeTime se mohou golfisté snadno a rychle dostat online k volným green fee v České i Slovenské republice, registrovat se na turnaje a využívat další benefity. Nově budou moci uživatelé také čerpat výhody programu Gopass. TeeTime SE a společnost Tatry mountain resorts CR spojily své síly, aby zájemcům nabídly veškeré služby v jediné aplikaci.

 

Zeptali jsme se Jana Loužeckého (Tee Time SE)  Jana Kastnera ( TMR).

 

Co Vás vedlo k myšlence spolupráce? 

J.L.

Dlouhodobá spolupráce podobně smýšlejících firem v různých oblastech s průnikem hráčů byla nabízejícím se pokračování již probíhající spolupráce. Myšlenkou více vše propojit.

 

J.K.

Se společností TeeTime spolupracujeme již dlouho. Vlastně od počátku našeho působení v golfovém prostředí. A to jak v oblasti marketingu, tak technického propojení sítě našich golfových hřišť. Toto je vlastně další logický krok. Aplikace TeeTime je nejpoužívanějším podobným nástrojem v golfovém prostředí v ČR. Náš progrm GoPass současně využívají stovky tisíc zákazníků společnosti TMR. Vnímáme to proto jako velkou příležitost k propojení golfového světa s novými potenciálními hráči.

 

2) Co golfisté díky tomuto spojení získají? 

J.L.

Komfortní využití výhod v systému, který zrovna využívají a k tomu další věrností bonusy a výhody.

 

J.K. 

Hlavně je to snadná možnost registrace do programu GoPass a také cesta, jak používat tuto kartu elektronicky a nezabírat si další místo v peněžence. V rámci programu GoPass získají golfisté přístup do našeho eshopu, kde mohou získat ty nejvýhodnější produkty jako je například Golfová sezónka a nejrůznější slevy a výhody.



Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací