Loading...

Tour po golfových resortech v Čechách _Loreta Pyšely

Tour po golfových resortech v Čechách 

 

Najít zajímavé golfové resorty není snadný úkol. Každý z nás má rozdílné požadavky. Pro někoho je nejdůležitější umístění v krásné krajině. Někdo dává přednost luxusu a prvotřídním službám. A pro některé z nás je ideálem méně známá, klidnější destinace s dobrou dostupností golfového areálu. Pojďme si dnes představit Loreta Golf Club Pyšely. 

Debi Dopitová je mladá golfistka, milovnice greenu, která postupně poznává jednotlivé resorty a přináší své podněty a postřehy. Jde o jistou formu inspirace pro vaše golfové výlety. 

Pár slov o Loretě 

Zárukou kvality golfového hřiště Loreta Pyšely je jméno architekta Keitha Prestona. Stojí za designem mistrovské osmnáctky s parem 72 a celou stavbu osobně dozoroval. Tento britský golfový architekt má za sebou v České republice vysoce ceněné projekty Albatrossu a Ypsilonky.

Loreta Golf Pyšely je díky citlivému zasazení do krásné krajiny hřištěm, které stojí za vaši pozornost. Důvodů je více…

 

Poznejte golfová hřiště s Deborou Dopitovou

 

Loreta Golf Club Pyšely

 

1)     Debi, čím tě hřiště zaujalo? 

Svou pohodovou atmosférou, různorodostí jamek a hlavně skvělou kvalitou! 

 

2)     Komu bys golfový resort doporučila?

Resort v Pyšelích bych doporučila hráčům všech výkonnostních kategorií i věku. A hlavně těm, kteří hledají spojení kvalitního hřiště, zázemí a v neposlední řadě ocení výbornou gastronomii a servis. 

 

3)     Jak hodnotíš driving range a design a hřiště jako takové? 

Driving range hodnotím známkou jedna jako ve škole. Míče jsou ve skvělém stavu, driving dostatečně dlouhý s množstvím možných zasažitelných cílů a je možné hrát z trávy, což vždy oceňuji. Hřiště je krásné svou rozmanitostí a délkou, kdy člověk využije opravdu všechny hole z bagu a rozhodně se u hry nenudí. V neposlední řadě krásné okolí a výhledy, které vás pohltí. 

 

4)     Co samotné zázemí např. club, restaurace atd.?  

Celá klubovna je velice pěkně řešená. Najdete zde klubové prostory, pro shop, šatny, caddy room i ubytování. Součástí je i restaurace, kde doporučuji vyzkoušet čepovanou Plzeň, kterou si pochvaluje i člen klubu a místní hráč pan Honza, s nímž jsem šla ve flightu. Říká, že je to nejlépe čepovaná Plzeň v okolí. Jídlo to samé – skvělé. 

Pozvánka do Loreta Golf Pyšely – jak to vidí Debi…

Čím je hřiště zajímavé?

Každá jamka vás donutí přemýšlet, kterou hůl vzít do ruky. Hřiště je sice poměrně hodně široké a „odpouští“, ale greeny jsou členité a jejich čtení složité. 

Kdo si zde zahraje? 

Hřiště je za mě vhodné pro všechny bez rozdílu. A z mého pohledu je velice vhodné i pro menší hráče či děti. Navíc je hřiště vzdálené jen 25–30 minut jízdy od Prahy. 

Má cvičné plochy – driving range? 

Ano, má a velice kvalitní s kvalitními míči a možností hry z trávy. 

Co nenajdete na www 

Od parkoviště vás čeká náročný „výstup“ ke klubovně a budete zadýcháni víc, než si myslíte! ?

Kdo zná libereckou Ypsilonku, ví, o čem je řeč… Asi na to architekt Keith Preston má jistou úchylku. Ihned se mi totiž hřiště v Liberci vybavilo. ?

Základní údaje o hřišti

Par: 72

Délka: bílá 5 991 m; žlutá 5 585 m; modrá 5 280 m; červená 4 899 m.

Adresa: Šibeniční 520, 251 67 Pyšely

Loreta golf

Základní fee 18 jamek:

 Po–Út 1200 Kč, So–Ne + svátky 1750 Kč, St–Pá 1450 Kč

4108_p.d.2.jpeg


Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací