Proč trénovat s profesionálem?

Mnoho hráčů začínalo s golfe na driving range nebo na hřišti se zkušenějším kamarádem, který mu vysvětlil základy. K trenérovi se šlo jen pro zkoušku na zelenou kartu – a honem na hřiště.

Jenže kolik adeptů si z toho odneslo množství zlozvyků ve švihu, s nimiž se pere dodnes? Drtivá většina. Ideální způsob, jak s golfem začít, je právě pod vedením profesionálního trenéra Ten se bude snažit od samého začátku vštípit začátečníkovi správné návyky, od držení hole přes postoj až po samotný švih. Jde totiž o komplexní pohyb, ovlivněný dalšími faktory, takže je potřeba také kvalitní vedení. Při hledání vhodného profesionálního trenéra PGA of Czech Republic pomůže seznam členů na www.pga.cz.

Golf si lze také vyzkoušet pomocí projektu „Hraj golf, změň život“, který spravuje právě PGA of CzechRepublic. Veškeré informace najdete na www.hrajgolfzmenzivot.cz.

V rámci akce lze na vybraných hřištích absolvovat za 299 Kč tři lekce pod vedením kvalifikovaných trenérů, včetně zapůjčení holí a míčů. Výukové kursy a lekce pro začátečníky i pokročilé a také prázdninové kursy pro děti nabízí PGAC Golf Academy, která letos vznikla v Golf Resortu Štiřín. Detaily, včetně konkrétní nabídky, najdete na www.pgacgolfacademy.cz.



Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací