Loading...

Srpnové Czech Open v Berouně navýšilo prize money

Beroun je domovem golfového Czech Open. Platí to i letos. Po ženském červnovém turnaji LET nechybí v turnajovém kalendáři ani mužské srpnové Czech Open, které se na hřišti Royal Beroun Golf Clubu odehraje 11. – 14. srpna 2022. 

Turnaj se odehraje stejně jako před rokem v týdnu před vrcholem české golfové sezony – turnajem DP World Tour D+D Real Czech Masters na Albatrossu – a opět bude příležitostí pro nejlepší české hráče vyladit formu na tradičně výborně organizovaném turnaji a perfektně připraveném hřišti v Berouně.

„Díky užší spolupráci s promotérem Czech Masters společností Relmost, s PGA Czech a ČGF pracujeme na vylepšení startovního pole. Pozitivní zprávou je i to, že se nám díky podporovatelům turnaje podařilo navýšit prize money, takže v tuto chvíli je zaručených 500 tisíc korun,“ uvedl prezident Royal Beroun Golf Clubu Vojtěch Matějček.

Do programu zásluhou vylepšeného finančního zázemí přibyl i tradiční Pro-Am, který se odehraje ve středu 10. 8. Následují úvodní dvě kola a po nich cut pro nejlepších 40 hráčů včetně dělených míst.

Ve startovním poli se počítá až se 144 hráči. Výsledky se započítávají do amatérského světového žebříčku WAGR a do Order of Merit PGAC. 

Pro amatéry je navíc motivací i to, že díky změně v amatérském statusu mohou i oni brát finanční odměny, byť v pravidly omezeném množství částkou 1000 dolarů. V Berouně bude amatér, který obsadí první místo, brát 20 000 korun.

„Oslovujeme hráče – české i ze zahraničí – s pomocí PGA Czech, ČGF a společnosti Relmost s tím, že „horkou kampaň“ rozjedeme po turnaji LET, který se také hraje na našem hřišti. Slibujeme si od toho zkvalitnění startovního pole,“ konstatoval Vojtěch Matějček.

Loňské vítězství obhajuje Filip Mrůzek, který triumfoval s konečným skóre -24, což je také rekord berounského Czech Open. O týden později se pak Mrůzek blýskl skvělým 12. místem na Czech Masters, což je pro změnu historicky nejlepší výsledek českého golfisty na turnaji evropské série DP World Tour.

Více informací www.czechopen2022.cz

2521_2 2521_3 2521_4


Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací